Persoonlijk

Mijn naam is Dorien Langeveld

Ik heb een fascinatie voor de ademhaling. Naast mijn baan in de reguliere gezondheidszorg vind ik het fijn ook op een andere manier zorg te bieden. Samen werken aan fit zijn en gezondheid, stress verlagen en blijer worden, simpelweg door te ademen.

Na diverse opleidingen te hebben gevolgd, vind ik het fijn om mij open te stellen voor de energie die wij dagelijks nodig hebben en voor mogelijkheden te kiezen in plaats van constant tegen zaken aan te lopen.

Relevante opleidingen:

Ademcoach bij Herleva Almere

Reiki I (Usui systeem) bij Truus Stravers + Amsterdam

Reiki II en III (Usui systeem) bij Gouden Aarde Almere   

Stresscounselling bij Stichting Counselling te Heeteren

NLP in een Notendop bij Herleva Almere

Mindfulness bij Yoga en Ontspanningscentrum Almere

Acces of Counsciousness ( bij Marjolein Koopman/ Puur Almere)

Bezigheden:

werkzaam bij OLVG locatie Amsterdam West, lezen, (barefoot) wandelingen in de natuur, meditatie, creatieve bezigheden, altijd door leren.

Samen met collega's houden we onze kennis up to date door intervisie bijeenkomsten. Dit geldt zowel voor de ademcoaching als de Reiki. Ook maken we veel gebruik van de literatuur en scholen wij regelmatig bij.

Sinds 2022 ben ik ook Gastvrouw van Nationaal Park Nieuw Land.

Via het IVN (Instituut voor natuureducatie) heb ik een opleiding gevolgd over het ontstaan en de groei over dit Nationaal Park, wat een van de grootste van west Europa. Na de inpoldering zijn gebieden, zoals Oostvaardersplassen, met rust gelaten. Manmade Nature, wat door diezelfde natuur weer werd overgenomen. Zo ontstonden bijzondere broedgebieden, zoals de Lepelaasplassen of de Markerwadden. 

Graag ga ik ook naar buiten met mijn clienten. Buiten in de natuur voelt het alsof je nog beter kunt ademen. Wil jij dichtbij je zelf komen op de bodem van de Zuiderzee. Ook met anderen Gastheren en Gastvrouwen van het Nationaal Park zijn leuke contacten ontstaan en ontstaan arrangementen. Zie  op mijn volgende pagina bij workshops.