Reiki en Meditatie

Open Adem is een uitnodiging om je open te stellen voor de Universele levensenergie die om ons heen is.

Het is een rijkdom om als ademcoach deze levensenergie ook door te mogen geven aan clienten die een energetischer benadering ook interessant vinden.

Bewust worden, inzichten krijgen en verbinding maken. De Reiki energie is overal aanwezig. Ik ben ingewijd om deze energie door te mogen geven.                                              Reiki wordt vooral gebruikt voor rust en ontspanning en het stimuleren van het zefgenezend vermogen van het lichaam. Je intuitieve bewustzijn wordt hierbij vergroot en het helpt bij concentratie en positief denken. Reiki behandelingen zijn individueel. De duur van de behandeling is afhankelijk van de hulpvraag of behoefte en spreken wij van te voren af. Bij een reiki behandeling lig je gekleed op een behandeltafel of zit je rustig op een stoel. Ik geef de energie door met mijn handen.

Ben je zelf geintresseerd om de Reiki energie door te gaan geven aan jezelf of aan anderen?

Als reikimaster wil ik jou graag daarin les geven. Zowel het Reiki I programma als het Reiki II programma, duren ongeveer 2 dagen. In deze dagen is voldoende ruimte om te oefenen en ervaren. Je ontvangt een sylabus, de inwijdingen en een gezonde lunch tussen de middag. Ook na de inwijdingen zijn terugkom momenten om te oefenen en vragen te stellen mogelijk. Deze cursussen zijn tevens een persoonlijke ontwikkeling en helpen de intuitie te vergroten. Om deze ontwikkeling zo individueel mogelijk te kunnen ondersteunen, werk ik niet met grote groepen. Voor het Reiki III ofwel het master programma maak ik andere afspraken.

Meditatie

Graag alleen willen leren mediteren? Of willen deelnemen aan een geleide meditatie. Ook deze mogelijkheid bestaat bij Open Adem. Bij meditatie is nl ook onze ademhaling belangrijk, om te ontspannen, te aarden en om je bewust te zijn  van je fysieke aanwezigheid. Wees welkom bij meditatie avonden of maak een afspraak voor een persoonlijk traject.


Dag van de verademing

Wil jij je bewust worden van je ademhaling en ervaren wat verschillende technieken voor jou kunnen betekenen?

In groepsverband organiseer ik de Dag van de verademing. Met 4 tot 6 personen in een ontspannen veilige sfeer verschillende technieken ervaren en met elkaar delen. Ook leg ik uit en laat ik ervaren wat Reiki energie is. De dag wordt ingeleid en afgesloten met een korte meditatie. Tussen de middag gebruiken wij gezamelijk een gezonde lunch (inclusief) en staat er de hele dag water, thee en koffie voor je klaar.

Denk je dat dit leuk met collega's of met vrienden te doen? Meld het mij. de Contactgegevens staan op de volgende pagina